Hoe werkt een online kasboek?

Steeds meer huishouden en kleine ondernemingen maken gebruik van een online kasboek. Dit bespaart hun veel tijd en geeft hun meteen inzicht in de financiƫn.

kasboek onlineEen papieren kasboek is niet meer van deze tijd en erg onhandig. De rubrieken in een papieren kasboek zijn niet uitgebreid en je moet zelf al het informatie aanvullen. Als je het zelf op de computer maakt op een sheet heb je dezelfde probleem. Je moet zelf allemaal rubrieken gaan bedenken en je moet het steeds zelf aanvullen. Een online kasboek werkt veel makkelijker en is veel handiger.

Bij een online kasboek hoef je zelf weinig te doen. De software heeft zelf al heel veel verschillende rubrieken voor inkomsten en uitgaven. Enige wat je moet doen is je bankafschriften downloaden en daarna uploaden naar de software. De online kasboek wordt dan automatisch aangevuld met de gegevens van de bankafschriften. Dit kun je per week of per maand of zelfs per kwartaal doen. Dankzij online bankieren zijn de bankafschriften altijd beschikbaar en de online kasboek ook. Je kunt zelfs onderweg nog bij het kasboek komen. Je kunt ook namelijk je smartphone en tablet gebruiken om de online kasboek te openen. Zo is je financiƫn bijhouden toch een stuk makkelijker geworden.

Leave a Reply

wordt niet gepubliceerd

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>